Contact

Deel deze pagina op social media

Op zoek naar een baan of naar het juiste personeel?

Neem dan nu contact met ons op. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uw vraag of opmerking ook mailen naar info@veluwepersoneel.nl of stuur een WhatsApp naar 06-16009624. Bel ons op 0342 – 767044. Wij staan u graag te woord!

Contactformulier

Je gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt conform ons privacy statement.

Waarom Veluwe Personeel?

Bij Veluwe Personeel zijn we goed in bruggen slaan tussen mensen. Onlangs is de overall dienstverlening van Veluwe Personeel beoordeelt met een 7,8.

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche kunnen wij de perfecte verbindingen maken tussen werkgevers en werknemers. De basis van een goede samenwerking ligt bij een persoonlijke benadering.

Persoonlijke benadering

Om de juiste persoon te vinden willen wij u en uw organisatie eerst goed leren kennen. Wij gaan niet voor de snelle oplossing maar richten ons op een langere termijnrelatie.

Op basis van een kennismakingsgesprek gaan wij op zoek naar de werknemer die precies past bij de openstaande vacature. Het kennismaken met potentiële kandidaten verloopt ook uiterst persoonlijk.

Door onze aanpak levert Veluwe Personeel kandidaten die voor een langere termijn bij u aan de slag kunnen.

Veluwe Personeel vindt het juiste personeel

Wanneer u een personeelstekort heeft, dan wilt u een snelle oplossing. Zodra wij uw organisatie kennen, kunnen wij op zoek naar geschikt personeel.

Wij streven er naar om binnen een maand na kennismaking de juiste werknemer bij u aan te dragen. Op deze manier doen we er alles aan om een prettige samenwerking te laten ontstaan.

Mogen wij ook voor u op zoek gaan naar geschikt personeel?

Neemt u dan contact met ons op!

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.