Over Veluwe Personeel

VeluwePersoneel Slide 2

Over Veluwe Personeel

Veluwe Personeel is dé arbeidsmakelaar wanneer het gaat om technische vacatures in de regio Barneveld en omstreken. Veluwe Personeel is gespecialiseerd in het selecteren van de juiste persoon voor de juiste baan. Veluwe Personeel is opgericht door Bart Goris. Bart heeft jaren ervaring in de uitzendbranche. De medewerkers van Veluwe Personeel kennen de omgeving en lokale markt als geen ander. Dat maakt ons sterk in lokaal werk. Veluwe Personeel onderscheidt zich door te werken volgens de volgende drie principes.

Persoonlijk

Wij vinden het leuk om jou te leren kennen, maar geven je ook alle mogelijkheden om kennis te maken met onze organisatie, onze tarieven en de rolverdeling.
Op deze manier kan er een persoonlijke en prettige samenwerking ontstaan.

Enthousiast

Het verbinden van mensen maakt ons enthousiast. Wanneer wij de juiste persoon aan de juiste baan helpen, dan worden we daar blij van. Ons enthousiasme hiervoor zie je terugkomen in al jouw contact met Veluwe Personeel.

Doeltreffend

Dat het fijn is om snel en goed geholpen te worden weten wij. Daarom werken we efficiënt en klantgericht. Wij reageren altijd binnen twee werkdagen. Daarnaast streven we ernaar om een vacature te vervullen binnen één maand en een geschikte baan te vinden binnen twee weken. Door onze kennis van de marktomgeving en onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche zijn wij dé partij om in te schakelen voor het vinden van de juiste oplossing voor werkgevers én werkzoekenden.

Mogen wij ook voor u op zoek gaan naar geschikt personeel? Neemt u dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 0342 – 767044 of bereiken via WhatsApp: 06-16009624. Ook kunt u een mail sturen naar info@veluwepersoneel.nl.

Voor onze privacyverklaring klikt u hier.