Over Veluwe Personeel

VeluwePersoneel Slide 2

Over Veluwe Personeel

Wij zijn Veluwe Personeel en actief in de arbeidsbemiddeling. Op een persoonlijke en enthousiaste manier zorgen wij voor de match tussen bedrijven en kandidaten. We doen dit omdat we geloven in de kracht van verbinding. Met onze kennis en ervaring zetten we ons elke dag in om vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Met als uiteindelijke doel; een werkgever die een goede oplossing heeft gevonden voor zijn personeelsvraagstuk en een werknemer die een baan heeft gevonden die bij hem past.

Veluwe Personeel is opgericht door Bart Goris. Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor een ander uitzendbureau, heeft hij de stap gezet om voor zichzelf te beginnen. Waarom in Barneveld? De bedrijvigheid in deze regio is groot en divers. Bart kent de mentaliteit van werken en dat zorgt ervoor dat hij nog betere matches kan maken.

 

Maar we doen meer! Begin van dit jaar zijn we namelijk gestart met een nieuw concept; HR Buddy. We zetten onze kennis en ervaring op HR gebied in om bedrijven nog verder te kunnen ontzorgen. Allebei doen waar we goed in zijn, daar zetten we ons voor in!

 

Wil je weten wat wij belangrijk vinden? Lees dan snel verder voor onze 3 principes.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk én leuk om jou te leren kennen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw personeelslid of juist zoekende bent naar een nieuwe baan. Ben je opdrachtgever? Dan komen we graag kennis maken bij jou in het bedrijf. Door de sfeer te proeven weten we beter wat passend in binnen het bedrijf en de functie. Zo kunnen we nog beter de match maken.

 

Ben jij werkzoekend? Dan nodigen we je altijd uit voor een gesprek bij ons op kantoor, zodat we te weten komen wie jij bent en wat voor werk je zoekt. Je bent namelijk veel meer dan alleen je cv. Is zo’n gesprek spannend? Totaal niet! Wij gaan op een informele manier met jou in gesprek en bereiden je voor op gesprekken bij onze opdrachtgevers. Natuurlijk vertellen we je tijdens het gesprek ook meer over wie wij zijn en op welke manier we voor jou aan de slag gaan. We laten je ook altijd even kennis maken met ons team, zodat je weet wie de persoon is die jou straks belt voor een nieuwe baan!

Enthousiast

Wij worden enthousiast van het werk wat we doen. De verbinding creëren tussen werknemer en werkgever is iets waar we passie voor hebben en waar we ons elke dag voor inzetten. Dit enthousiasme zie je terugkomen in alle contacten die je met ons hebt. Of dit nu tijdens een persoonlijk gesprek is of via de telefoon of WhatsApp.

Doeltreffend

Wij weten dat het fijn is om snel én goed geholpen te worden. Daarom werken we efficiënt en klantgericht. Wij reageren altijd binnen twee werkdagen en streven ernaar om een vacature binnen één maand in te vullen en een geschikte baan te vinden binnen twee weken.

Kunnen we jou helpen in de zoektocht naar een nieuw personeelslid of in de zoektocht naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0342 – 767044 of bereiken via WhatsApp: 06-16009624. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@veluwepersoneel.nl. Liever persoonlijk langskomen? Geen enkel probleem, we zetten de koffie voor je klaar!

Voor onze privacyverklaring klikt u hier.