Vacature

Administratief medewerker
Deel deze pagina op social media

Locatie

Garderen

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Mbo

Salaris

Max € 2500,00

Administratief medewerker

De functie

Voor een opdrachtgever uit Garderen zijn wij op zoek naar: Een ervaren Administratief medewerker financiële administratie.
In deze functie (20 – 32 uur) ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de financiële administratie in Exact. Salarisrange ligt van €2.200 – €2.500 bruto per maand. Je op korte termijn beschikbaar. Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in Exact zodat je gelijk kan beginnen!

Over het bedrijf

De naam Wentzo staat al vanaf 1999 synoniem voor een excellente netwerk ervaring. Anno 2020 staat Team Wentzo met 45 gepassioneerde medewerkers voor je klaar. Samen adviseren, realiseren en beheren we complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Dat doen we voor grote onderwijsinstellingen, zorg- en verpleeghuizen, maar ook voor retailers – zoals McDonalds en Nelson Schoenen – en veelal As a Service!

Als Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missie: Van betekenis zijn. Daarin is Wentzo uniek en dat is waar Wentzo voor staat. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze medemens. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie, adequate aanpak én de juiste mentaliteit. Aangenaam!

Wat wij vragen

Moet je alles al direct kunnen? Gelukkig niet! Wij zorgen er namelijk voor dat je wordt ingewerkt, zodat je precies weet hoe je je werk moet doen. Wel is het belangrijk dat je een basis hebt en daarvoor vragen we minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Verder vragen we het volgende van je:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met Exact of een vergelijkbaar pakket (harde eis!)
  • Boekhoudkundige ervaring
  • Ervaring met het inboeken en afletteren van facturen
  • Ervaring met debiteurenbeheer
  • Sterke communicatie in woord en geschrift
  • Van nature proactief en verantwoordelijk
  • Gestructureerd én punctueel
  • Minimaal 28 uur per week beschikbaar

Wat wij bieden

We bieden je een prima salaris met mooie voorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én ontwikkeling in je vakgebied.

Qua kantoorplek heb je niets te klagen. Door de Coronamaatregelen is het nu even anders dan anders, maar als alles weer normaal is, bieden we je een werkplek in het Huis van Innovatie in Garderen. Je kunt hier sporten op kantoor, krijgt een compleet verzorgde lunch, een borrel op de vrijdagmiddag en een actieve personeelsvereniging die de mooiste feestjes organiseert.

Oja, je krijgt er ook 45 geweldige collega’s bij. Want werken bij onze opdrachtgever betekent automatisch dat je bij het team hoort. Binnen ons team hebben we een informele en open bedrijfscultuur en vinden we naast het werken ook gezelligheid en een goed gesprek belangrijk. Doordat we geen managers of leidinggevenden hebben is gelijkwaardigheid, autonomie en respect ontzettend belangrijk. Daar bouwen we onze organisatie op.

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

Administratief medewerker
Bart Goris
Opleidingsniveau
Mbo

Ervaring
Van 1 tot 2 jaar
Van 2 tot 5 jaar
Van 5 tot 10 jaar

Branche
Administratief/secretarieel
Startsalaris
€ 1800,00 bruto
Maximaal salaris
€ 2500,00 bruto

Online solliciteren op deze functie

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.