Vacature

Commercieel medewerker binnendienst
Deel deze pagina op social media

Commercieel medewerker binnendienst


Deel deze pagina:

Locatie

Garderen

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Mbo

Salaris

Max € 3200,00

Commercieel medewerker binnendienst

De functie

Ter uitbereiding van ons team zijn we op zoek naar de persoon die onze binnendienst wil komen versterken.  Samen met onze andere binnendienstmedewerker Maureen ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het salesproces. Dit betekent dat je de buitendienst zult ondersteunen bij de administratieve handling. De werkzaamheden die hieruit voortkomen zijn heel divers. Zo zal je je onder andere bezighouden met: Offertes opmaken en versturen conform de wensen van de klant, bijhouden van lopende contracten en tijdig actie hierin ondernemen en verwerken, voorbereiden van klantgesprekken, kleine aanvragen behandelen en intern doorzetten, eerstelijns aanspreekpunt via de telefoon en mail, afspraken maken met klanten, bewaken van het offerteproces, klanttevredenheid monitoren, bijhouden en verbeteren van het CRM-systeem, meewerken aan verkoopacties, onderhouden van eigen klanten, etc.

Over het bedrijf

De naam Wentzo staat al vanaf 1999 synoniem voor een excellente netwerk ervaring. Anno 2020 staat Team Wentzo met 45 gepassioneerde medewerkers voor je klaar. Samen adviseren, realiseren en beheren we complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Dat doen we voor grote onderwijsinstellingen, zorg- en verpleeghuizen, maar ook voor retailers – zoals McDonalds en Nelson Schoenen – en veelal As a Service!

Als Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missie: Van betekenis zijn. Daarin is Wentzo uniek en dat is waar Wentzo voor staat. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze medemens. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie, adequate aanpak én de juiste mentaliteit. Aangenaam!

Wat wij vragen

We vinden het belangrijk dat jij zowel qua harde criteria als qua persoonlijkheid en skills goed in ons team past. Weten of je past? We zoeken iemand met onderstaand profiel:

Harde criteria (aantoonbaar):

Minimaal een MBO niveau 4 opleiding afgerond | Tenminste 32 uur per week beschikbaar (aanwezigheid op de vrijdag is een eis) | Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift | Communicatief vaardig | Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie | woonachtig in een straal van 40 km rondom Garderen

Zachte criteria (overtuig ons):

Affiniteit met de techniek | Commercieel| Gestructureerd en punctueel | Vermogen om snel te kunnen schakelen | Gedisciplineerd en zelfmotiverend | Stressbestendig | Buiten de lijntjes durven kleuren |Verantwoordelijk en betrouwbaar | lef en bravoure | Enthousiaste en gezellige teamplayer

Wat wij bieden

We bieden je een prima salaris met mooie voorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én ontwikkeling in je vakgebied.

Qua kantoorplek heb je niets te klagen. Door de Coronamaatregelen is het nu even anders dan anders, maar als alles weer normaal is, bieden we je een werkplek in het Huis van Innovatie in Garderen. Je kunt hier sporten op kantoor, krijgt een compleet verzorgde lunch, een borrel op de vrijdagmiddag en een actieve personeelsvereniging die de mooiste feestjes organiseert.

Oja, je krijgt er ook 45 geweldige collega’s bij. Want werken bij onze opdrachtgever betekent automatisch dat je bij het team hoort. Binnen ons team hebben we een informele en open bedrijfscultuur en vinden we naast het werken ook gezelligheid en een goed gesprek belangrijk. Doordat we geen managers of leidinggevenden hebben is gelijkwaardigheid, autonomie en respect ontzettend belangrijk. Daar bouwen we onze organisatie op.

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

Commercieel medewerker binnendienst
Bart Goris
Opleidingsniveau
Mbo

Ervaring
Van 1 tot 2 jaar
Van 2 tot 5 jaar
Van 5 tot 10 jaar

Branche
IT/automatisering
Startsalaris
€ 1800,00 bruto
Maximaal salaris
€ 3200,00 bruto

Online solliciteren op deze functie

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.