Vacature

Administratief medewerker
Deel deze pagina op social media

Locatie

Garderen

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Mbo

Salaris

Max € 2500,00

Heb jij oog voor cijfers én detail? Ben je administratief sterk en niet bang om stapels werk weg te werken? Word jij er gelukkig van om de dingen gewoon goed te regelen en heb je daarnaast ervaring in financieel/ administratief werk? Lees dan snel verder, want misschien zijn we wel op zoek naar jou!

De functie

Financieel/ administratief Talent 

Wij zijn namelijk op zoek naar een financieel/ administratief talent die ons Office team gaat ondersteunen. Als Wentzo zijn wij dagelijks bezig met de aanleg en onderhoud van (data)netwerken en bij dit proces komt ook een administratieve kant om de hoek kijken. Klanten, leveranciers en collega’s verwachten een correcte afhandeling en wij zoeken een teamlid die hier zijn of haar steentje aan kan en wil bijdragen.

WAT JE GAAT DOEN

Qua werkzaamheden houdt dit in dat je verantwoordelijk bent voor onder andere de complete verwerking van de (inkoop)facturen. Daarnaast houd je openstaande posten bij en bel je de debiteuren na, handel je inkomende telefoontjes correct af, verricht je werkzaamheden voor de facturatie richting klanten, houd je de interne mailboxen bij en regel je overige administratieve en boekhoudkundige zaken.

Over het bedrijf

De naam Wentzo staat al vanaf 1999 synoniem voor een excellente netwerk ervaring. Anno 2020 staat Team Wentzo met 45 gepassioneerde medewerkers voor je klaar. Samen adviseren, realiseren en beheren we complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Dat doen we voor grote onderwijsinstellingen, zorg- en verpleeghuizen, maar ook voor retailers – zoals McDonalds en Nelson Schoenen – en veelal As a Service!

Als Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missie: Van betekenis zijn. Daarin is Wentzo uniek en dat is waar Wentzo voor staat. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze medemens. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie, adequate aanpak én de juiste mentaliteit. Aangenaam!

Wat wij vragen

Moet je alles al direct kunnen? Gelukkig niet! Wij zorgen er namelijk voor dat je wordt ingewerkt, zodat je precies weet hoe je je werk moet doen. Wel is het belangrijk dat je een basis hebt en daarvoor vragen we minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Verder vragen we het volgende van je:

  • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
  • Boekhoudkundige ervaring
  • Ervaring met het inboeken en afletteren van facturen
  • Ervaring met debiteurenbeheer
  • Sterke communicatie in woord en geschrift
  • Van nature proactief en verantwoordelijk
  • Gestructureerd én punctueel
  • Minimaal 16 – 24 uur per week beschikbaar

Wat wij bieden

We bieden je een prima salaris met mooie voorwaarden. Bij ons krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én ontwikkeling in je vakgebied.

Qua kantoorplek heb je niets te klagen. Door de Coronamaatregelen is het nu even anders dan anders, maar als alles weer normaal is, bieden we je een werkplek in het Huis van Innovatie in Garderen. Je kunt hier sporten op kantoor, krijgt een compleet verzorgde lunch, een borrel op de vrijdagmiddag en een actieve personeelsvereniging die de mooiste feestjes organiseert.

Oja, je krijgt er ook 45 geweldige collega’s bij. Want werken bij Wentzo betekent automatisch dat je bij Team Wentzo hoort. Binnen ons team hebben we een informele en open bedrijfscultuur en vinden we naast het werken ook gezelligheid en een goed gesprek belangrijk. Doordat we geen managers of leidinggevenden hebben is gelijkwaardigheid, autonomie en respect ontzettend belangrijk. Daar bouwen we onze organisatie op.

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

Flexhub Administrator – Select
Opleidingsniveau
Mbo

Ervaring
Van 5 tot 10 jaar

Branche
Administratief/secretarieel
Startsalaris
€ 1800,00 bruto
Maximaal salaris
€ 2500,00 bruto

Online solliciteren op deze functie

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.