Vacature

(Service)Monteur
Deel deze pagina op social media

Locatie

Barneveld

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Mbo

Salaris

Max € 2300,00

(Service)Monteur

De functie

Graafmachines, shovels en verreikers: een kleine greep uit het programma van onze opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat deze machines kunnen blijven draaien. Heeft een machine een of beurt nodig of moet deze klaar gemaakt worden voor aflevering? Jij draait je hand er niet voor om en gaat aan de slag in de werkplaats.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Je begint de dag meestal rond 07.15 uur met een kop koffie in de kantine samen met je collega’s. Hier wordt de planning van de dag doorgenomen. Nadat iedereen z’n koffie op heeft ga je aan het werk. Je gaat een graafmachine een beurt geven die in de werkplaats staat. Daarnaast is er nog een lijstje met reparaties die uitgevoerd moeten worden aan de machine. Rond 10.00 uur is het weer tijd voor koffie, dan krijg te horen van de planning dat je een collega mag gaan helpen met het klaarmaken van een shovel die afgeleverd moet worden. Samen klaar je deze klus en kan de shovel op de vrachtwagen geladen worden om af te leveren. Je ruimt de werkplek even op en besteedt je laatste paar uurtjes van de dag om de laatste punten van de graafmachine langs te lopen. Je vult je bonnen nog even in voordat je naar huis gaat, en loopt tevreden rond een uurtje of 17.30 de deur uit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is full-line dealer voor de regio Midden-Nederland van de bekende JCB machines. Zij zijn uw allround partner en onderscheiden zich door een klantgerichte werkwijze. Onze opdrachtgever is uw betrouwbare partner op het gebied van verkoop, reparatie, service en onderhoud. Service, klantvriendelijkheid en klantgericht werken zijn de fundamenten van het bedrijf.

Het serviceteam van onze opdrachtgever bestaat uit 11 monteurs waar jij deel van wordt. Verder hebben ze 2 verkoopadviseurs, 2 medewerkers op de administratie en een magazijnman in dienst. Ook hebben ze regelmatig stagiaires en vakantie- en/of zaterdagmedewerkers. Samen zijn zij een hecht team dat de schouders eronder zet om het bedrijf elke dag naar een hoger plan te tillen.

Wat wij vragen

Je vindt het prettig om in een teamverband te werken, maar je vindt het ook niet erg om alleen aan een machine te sleutelen of. Je wordt niet snel zenuwachting, en je kunt goed tegen een beetje stress. Daarnaast bedenk je technische oplossingen om machines nog beter te laten werken. Verder heb je:

  • minimaal een MBO-diploma;
  • kennis van (land)bouwmachines;
  • een rijbewijs B(E).

Wat wij bieden

  • een vaste aanstelling;
  • een prettige werksfeer en gezellige collega’s die voor je klaarstaan en in zijn voor een geintje;
  • Het beste gereedschap;
  • doorgroeimogelijkheden en scholing;
  • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal.

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

(Service)Monteur
Bart Goris
Opleidingsniveau
Mbo

Ervaring
Van 0 tot 1 jaar
Van 1 tot 2 jaar
Van 2 tot 5 jaar

Branche
Techniek
Startsalaris
€ 1900,00 bruto
Maximaal salaris
€ 2300,00 bruto

Online solliciteren op deze functie

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.