Vacature

Content Manager
Deel deze pagina op social media

Locatie

Hardinxveld-Giessendam

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Hbo

Salaris

Max € 3300,00

Content Manager

De functie

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar een Content Manager. 

Onze opdrachtgever: 

“In korte tijd zijn we gegroeid van 7 naar 25 medewerkers en van 20 naar 80 klanten. Daar waar we vroeger met management bij walking around iedereen konden informeren over de laatste ontwikkelingen moeten we nu de communicatie processen gaan stroomlijnen. Er gebeurt iedere dag zoveel in onze organisatie maar wie heeft welke informatie nodig? Vervolgens willen we natuurlijk tegen onze klanten op een gestructureerde manier gaan vertellen welk relevant nieuws we voor ze hebben. Niet alleen op gebied van regelgeving maar ook op innovatie, recruitment en IT. We zijn een kennisorganisatie maar deze kennis moet nog wel in hapklare brokken op het juiste tijdstip en via het beste kanaal gebracht worden naar onze eigen medewerkers, onze klanten maar ook iedereen die in de toekomst klant gaat worden bij ons. Daarom zijn we op zoek naar een content manager.

Jij weet precies wat er leeft en speelt in de organisatie en weet deze informatie met jouw talent voor interne communicatie efficiënt te vertalen en op aansprekende, originele wijze de organisatie in te brengen. Je houdt je bezig met het verzamelen van input van collega’s, het schrijven en redigeren van content, de redactie en vormgeving van de communicatie.”

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontzorgt arbeidsbemiddelingsbureaus van A t/m Z. Zo kunnen zij zich focussen op hun corebusiness, terwijl onze opdrachtgever aan de achterkant alle zaken voor hen regelen. Ze bieden flexdiensten op maat voor startende en groeiende ondernemingen. Flexorganisaties die klaar zijn voor de volgende grote stap staan ze strategisch bij met raad en daad. Dat doen ze niet alleen, maar samen met ons grote netwerk van klanten en leveranciers.

Wat wij vragen

Je bent een gedreven, zelfbewuste en energieke content manager; communicatie is jouw passie en die weet je overtuigend uit te dragen. Met jouw kennis en enthousiasme krijg je mensen mee en breng je dingen in beweging, jij bent iemand die van nature graag het initiatief neemt. In deze functie ben jij ‘de olie in de machine’ als het gaat om het stimuleren van de interne samenhang binnen ons bedrijf. Je hebt hier dan ook een duidelijke visie op en deinst er niet voor terug om anderen hiervan te overtuigen. Dat je in deze functie iemand moet zijn die makkelijk contact legt, hoeven we jou niet te vertellen, collega’s weten jou te vinden en jij bent een echte netwerker.

Qua werkervaring ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan waarbij je zelf het communicatiebeleid kunt gaan ontwikkelen. Door jouw ervaring weet je inmiddels heel goed hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Tegelijkertijd heb je nog steeds veel plezier in het creëren van content en krijg je er energie van om operationeel met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. Dat je hierbij in staat moet zijn om prioriteiten constant bij te stellen is voor jou geen verrassing. Je voelt je dan ook echt thuis in onze dynamische, no-nonsense en aanpakkerscultuur!

Vanzelfsprekend vind je het leuk om bezig te zijn met online communicatiemiddelen én hoe we onze doelgroep nog beter kunnen bereiken. Je hebt goede kennis van en ervaring met de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van on- en offline communicatietools en -technieken en volgt de ontwikkelingen die hierin gaande zijn.

Verder vragen wij het volgende:

  • Je beschikt over minimaal een HBO-diploma Communicatie.
  • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van communicatie.
  • Je bent een inspirerende schrijver, beheerst de Nederlandse taal feilloos en schrijft op een aansprekende manier. Je bent daarbij creatief en weet waar de doelgroep om vraagt, wat ze beweegt en op welke manier zij willen vernemen hoe het met de ontwikkeling van Flexhub gaat.

Wat wij bieden

Werken bij onze opdrachtgever betekent alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in vaardigheden en expertise. Je komt te werken in een huiskamersfeer waar je u tegen zegt en ontvangt daarbij:

  • Een goed salaris passend bij jouw toegevoegde waarde;
  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
  • Werken in zelfsturende teams;
  • Het gehele jaar aandacht voor jou als individu, zakelijk en privé;
  • Een bedrijfscultuur waar kwaliteit leveren, hard werken en humor onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar;
  • Fruit op kantoor en heerlijke koffie;
  • Dagelijks een verzorgde lunch.

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

Content Manager
Bart Goris
Opleidingsniveau
Hbo

Ervaring
Van 2 tot 5 jaar
Van 5 tot 10 jaar
Meer dan 10 jaar

Branche
Marketing
Startsalaris
€ 2500,00 bruto
Maximaal salaris
€ 3300,00 bruto

Online solliciteren op deze functie

Werknemers

Wij regelen alles van A tot Z en helpen jou snel aan een baan.

Werkgevers

Wij leggen de verbinding tussen opdrachtgever en werknemer.

Recente vacatures

Website door: All-in WordPress.