Vacature

Assemblage medewerker
Deel deze pagina op social media

Locatie

Barneveld

Dienstverband

Detacheren

Opleiding

Vmbo

Salaris

Max € 2600,00

Assemblage medewerker

De functie

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker.

Klaar voor een functie met wereldwijde impact? Onze opdrachtgever is al bijna 30 jaar dé specialist in camera- en monitorsystemen voor machines, voer- en vaartuigen. Samen met 275 medewerkers verruim je wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Het hoofdkantoor vind je in Barneveld, maar het bedrijf heeft ook verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan. Daarnaast werken ze samen met een groeiend wereldwijd netwerk van Preferred Partners.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van camera- en monitorsystemen voor commerciële en industriële voertuigen. Zo leveren zij aan vooraanstaande voertuigfabrikanten over de hele wereld. Met de systemen verhogen zij de veiligheid, verbeteren we de ergonomie, creëren ze meer comfort en zorgen ze voor meer efficiëntie.

‘Vision is our Mission®’. Daarom zet onze opdrachtgever hoog in op ontwikkeling, productie en levering van camera- en detectiesystemen. Optimaal zicht rond alle machines, voertuigen en schepen zou volgens hun visie vanzelfsprekend moeten zijn. Ruim 30 jaar ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze daarom voor elke situatie professionele en gecertificeerde zichtoplossingen. Camera’s en detectiesystemen worden gebruikt voor bouwmachines, vrachtwagens, bussen, hijskranen, heftrucks, maritieme toepassingen, offshore/onshore toepassingen, hulpverleningsvoertuigen, spoorwegtoepassingen, gemeentevoertuigen en luchthavenvoertuigen.

Wat wij vragen

Jij wilt werken met producten op de meest nauwkeurige manier. Je houdt van een schone en opgeruimde werkplek, beschikt over een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen en een fijne motoriek. Én je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan binnen een groeiende internationale organisatie
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen (conform CAO)
  • Volop kansen om verder te leren en door te groeien
  • Maandelijkse uitjes en activiteiten van onze personeelsvereniging
  • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30

Heb je vragen?

Bij Veluwe Personeel streven we er naar om binnen twee weken een baan voor je te vinden.

Ik zie uit naar je sollicitatie

Assemblage medewerker
Bart Goris
Opleidingsniveau
Vmbo

Ervaring
Van 0 tot 1 jaar
Van 1 tot 2 jaar
Van 2 tot 5 jaar

Branche
Techniek
Startsalaris
€ 2000,00 bruto
Maximaal salaris
€ 2600,00 bruto

Online solliciteren op deze functie