Werkgever

Op zoek naar het juiste personeel? Wij regelen het voor u!

Heeft u een personeelsvraagstuk maar zelf niet de tijd en/of expertise om nieuw geschikt personeel te selecteren? Dan biedt Veluwe Personeel u graag de oplossing! Wij helpen u graag aan geschikt personeel voor uw openstaande vacature(s).

Waarom Veluwe Personeel?

Bij Veluwe Personeel zijn we goed in bruggen slaan tussen mensen. Onlangs is de overall dienstverlening van Veluwe Personeel beoordeelt met een 7,8.

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche kunnen wij de perfecte verbindingen maken tussen werkgevers en werknemers. De omgeving Barneveld en omstreken heeft voor ons geen geheimen, daarom vinden we voor uw organisatie de werknemer die volledig aansluit op uw wensen.

Persoonlijke benadering

Om de juiste persoon te vinden willen wij u en uw organisatie eerst goed leren kennen. Met onze ervaring in de uitzendbranche kunnen wij zeggen dat de basis van een goede samenwerking ligt bij een persoonlijke benadering. U leren kennen doen wij onder andere door een uitgebreid kennismakingsgesprek. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar de werknemer die precies past bij de openstaande vacature. Het kennismaken met potentiele kandidaten verloopt ook uiterst persoonlijk. Door onze aanpak levert Veluwe Personeel kandidaten die voor een langere termijn bij u aan de slag kunnen. Wij gaan niet voor de snelle oplossing maar richten ons op een langere termijnrelatie. Bovendien zorgen wij ervoor dat u hier als werkgever zo weinig mogelijk voor hoeft te doen!

partnership

Veluwe Personeel vindt het juiste personeel

Wanneer u een personeelstekort heeft, dan wilt u een snelle oplossing. Zodra wij uw organisatie kennen, kunnen wij op zoek naar geschikt personeel. Wij streven er naar om binnen een maand na kennismaking de juiste werknemer bij u aan te dragen. Op deze manier doen we er alles aan om een prettige samenwerking te laten ontstaan.

 

Mogen wij ook voor u op zoek gaan naar geschikt personeel? Neemt u dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 0342 – 767044 of bereiken via WhatsApp: 06-16009624. Ook kunt u een mail sturen naar info@veluwepersoneel.nl.